Testimonials

Jeg værdsætter især PDC's støtte og dygtige medarbejdere samt den lydhørhed, de har i forhold til forslag fra kunderne. Når jeg har et problem eller en forespørgsel, så kan jeg nemt og hurtigt komme i kontakt med PDC support eller udviklere. De tager alle henvendelser seriøst og handler på disse forespørgsler.

Kenneth Norling, Operations Controller hos NextJet

Installer Teamviewer

For Web Møde eller en præsentation fra PDC

PDC benytter Teamviewer for at kunne tilbyde nem web-præsentation eller afholdelse af online møde .

Sådan kommer du i gang

• Download og Kør QuickJoin programmet ved at trykke på denne knap:
  • Dette vindue åbnes:

• Du vil modtage et Møde-ID fra PDC, som du bedes taste ind. Skriv også dit eget navn.

Når PDC har forbindelse kan du se vores computer skærm og programmer.Under præsentationen vises nedenstående vindue. Herfra kan du aktivere chat,tale, sende files, etc. med PDC.

Når du ønsker at afslutte sessionen, så klikker du blot på "x".